Bokad resa

Jag vet att det är ett välfärdsproblem att inte veta vart man ska resa på semester, ett privilegium att kunna välja mellan länder och världsdelar bara för att man vill ha lite sol och bad under vår svenska vinter. Med det sagt så var det ändå svårt att hitta en bra resa med kort varsel, eftersom mycket är bokat över nyår och mycket är dyrt. Men, en resa är nu bokad. Till en plats som jag för kanske ett halvår sedan sa att jag aldrig skulle åka till, efter att ha läst en massa kommentarer i en tråd om resmål.

Nu blir det Kap Verde trots allt! Vi ska en vecka till ön Sal, som ringats in på kartan.

Jag känner att det kommer bli härligt med sol och bad, sömn och mat, träning och läsning. Även om det alltså finns vissa farhågor och nackdelar med resmålet: alltid blåsigt (no like), saltvattenpool på hotellet (no like), inget att göra/utforska på ön (känns ok eftersom vi ändå kan besöka den närmsta, lilla staden) och dålig uppkoppling rent allmänt och inget gratis wi-fi på rummet (katastrof).

Men ändå: hur dåligt kan det vara? En solig ö omgiven av stränder och ett varmt hav. Ett hotell som kanske inte är lyxigt men ändå erbjuder allt man behöver. Jag tror att vi kommer stå ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s