Dansk strandlöpning

Innan jag visar resten av bilderna från helgen i Värmland så sticker jag emellan med att berätta om en strandlöpning i Danmark i somras.

I det här inlägget nämdes passet, men det räcker ju inte! Inte när jag hade kamera (allså mobiltelefon) med och kunde föreviga en del.

Jag började med den här grusvägen ner från hotellet – som jag också har lovat ett eget inlägg. Några sommarhus fanns på sidorna innan jag nådde stranden.

Sedan joggade jag iväg på den hårda sanden. Suddig bild men den får duga.

Här såg det inte ut att vara så bra att springa i skor.

Men räddning fanns: en fin liten spång (som jag stod på när bilden ovan togs).

Jag vände efter en stund på den nästan helt folktomma stranden, och joggade tillbaka samma väg. Såklart kunde jag inte hålla mig från att ta ett dopp i havet.

Eftersom det var lite stenigt och grusigt en bit på väg hem så lockade det inte att gå barfota, men jag kunde inte torka mig torr och ren om fötterna. Min lösning blev att sätta på bara strumpor (trots fuktiga och sandiga fötter, jag ryser vid tanken) och ta gräsvägen hem från stranden.

Så här joggade jag, upp till hotellet, i strumplästen med skorna i handen. Funkade hur bra som helst! Och jag är faktiskt väldigt nöjd med hur bra jag löser sådana här små frågor och problem som rör det praktiska eller logistiska.

En tanke på “Dansk strandlöpning

  1. […] bit ner till havet från hotellet. Närmast var att gå över gräsängarna, men det fanns också en grusväg förbi ett antal sommarhus. Väl nere var det värt de extra […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s