Mat och dryck i fjällen

Fisk- och skaldjurslunch vid vandringen…


Vatten hade vi med oss förstås men alla fjällbäckarna är drickbara.


På Blåhammaren var det ju en trerättersmiddag som jag delvis visat, varmrätten kom inte med på bild men var god röding med färskpotatis. 

Frukostbuffén nästa dag:


Det fanns också gröt, frukt, kaffe, juice och flera sorters nygräddat bröd.


Ganska imponerande på ett ställe dit allt måste fraktas till fots eller med helikopter på somrarna.

I Åre fanns förstås det mesta, som alkoholfri jordgubbsdrink och galette med renskav, svamp och lingon. 



Samt gin & tonic på en solig uteservering.


På hotellfrukosten var turkisk yoghurt med müsli, frön och hallonsylt en höjdare.


Nyttig har jag inte varit men gott har jag ätit. Och druckit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s