Upp – och guld!

Under söndagen fick jag visst inte ut en enda blogginlägg. Antingen var jag för matt efter att ha försökt springa uppför den här backen.

Alltså, det var värre än jag trodde! Inte bara jobbigt för flåset utan brännande i benen. Det blev så brant att min kropp helt enkelt fick gå efter max halva backen. Och det var heller ingen vila direkt.

Jag pustade och fotade lite på toppen.

Sedan tog jag mig ner via en slingrig grusväg som jag också sprang uppför två gånger. Samt att jag tog mig upp i barnbacken på en annan sida av slalomberget. Den vägen var kortare och inte lika brant, mer som en väldigt jobbig backe, alltså inte omöjlig.

Ett annat alternativ till min matthet kan ju vara att jag följt USM i handboll via mobilen hela helgen. Jag har inte sett några matcher men haft liveuppdatering av målen. Kan konstatera att den lilla klubben från lilla hålan Sorunda nådde hela vägen. Igen! Och det blev SM-guld i deras sista viktiga match tillsammans, innan laget splittras i sommar. Och gissa vem som kom med i All Star Team som MVP? Det betyder Most Valuable Player. Jag kan knappt fatta hur häftigt det är.

Grattis Bella!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s