Nicecream med kokos


Igår provade jag äntligen: nicecream. 

Istället för mejeriprodukter och ägg baseras en sådan på banan, man smaksätter fritt men utan socker. Vips så har man en god så kallad glass!


Jag hade tidigare fryst in ett par skivade bananer och mixade nu den ena med det översta, tjocka lagret kokosmjölk. Klart. Och gott!

Jag toppade med några björnbär för fotots skull innan jag slog mig ner och åt. 


Jag kommer definitivt att göra detta fler gånger, kanske med de hallon vi har i frysen istället för kokos? Eller blåbär? Så länge banan ingår behövs i alla fall inga sötningsmedel, denna gula frukt gör ju godis av allt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s