Födelsedagen

 

tröja

Vid uppvaktningen i sängen fanns inte mindre än två tröjor, och gäller det fotboll så är det uppskattat med kläder. Den gula hade lillebror köpt för egna pengar – verkligen värt en kram!

Nere i köket väntade varsitt paket, lilla A fick en Barca-flaska som jag köpt i Spanien. Det är nämligen laget som hans favorit Messi spelar i.

Storebror tillbringade hela dagen i nya dressen från Portugals landslag. Här öppnar han en fin och dyr present, mycket efterlängtad.

paket

Sådärja, nu har han allt han behöver. Rätt namn på ryggen (han vill byta bort sitt eget när han fyller 18) och en egen iPad.

tröjasju

Men det tog inte slut där – utan barnkalas blev det inga högar med Lego i år, istället några större presenter. Som en ny (begagnad) cykel.

boden

riding

Tjoho, lite svår att komma upp på första gången, men en toppenbra present.

cyklar

Lillebror fick genast ärva den gamla cykeln och var precis lika glad och nöjd. Men vi sänkte bara sadeln till en början så han såg ut som en HD-kille med det höga styret.

Middag med farmor efter amerikanska pannkakor till lunch, godisinköp och fotbollsspel, popcorn och citronläsk – en bra 8-årsdag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s