Lunchpaus hemma

Ett alldeles nytt tangentbord – en helt orörd dator har jag hämtat ut på jobbet idag. Men det är inte värt så himla mycket när man åker hem till krassligt barn och det inte fungerar med uppkopplingen hemifrån…

20151104-112726-41246027.jpg

Inväntar besked från IT på kontoret, läser och besvarar mail i mobilen, läser utskrivna dokument som tagits hem och vidarebefordrar vissa filer till min privata mail för att kunna öppna och redigera dem. Lite meckigt.

Och varför är jag hemma då? Jo, för att stora A hade magknip igår kväll och gjorde ett antal toalettbesök. Sedan kunde han dock förtära detta innan läggning.

20151104-112726-41246108.jpg

 Nej, han kör inte LCHF.

Han har sovit som en stock inatt och är troligen helt frisk men sa snabbt imorse att han hade ont i magen igen. Så det vara bara att stanna hemma, eller rättare sagt åka för att hämta ut nya datorn och sedan hem och avlösa maken.

Så nu jobbar jag, mindre enkelt och effektivt än om uppkoppling mot kontoret hade funkat, tar en liten rast för att fixa makaroner och korv åt A samt hoppas hinna ut en sväng i dagsljuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s