Favorit i repris: Västervik

  
Som förra året: bad på Lögarbergen, lunch på Saltmagasinet, besök på Gränsö ljusstöperi, promenad på stan och till lekparken, snart bad i hotellpoolen och jag tänkte träna lite i gymmet bredvid.

   
    
 
Blir helt j-a galen på barnen ibland men annars har vi det bra. Undrar om alla andra semestrar med glada miner och samarbetsvilliga barn som är snälla mot varandra.

2 thoughts on “Favorit i repris: Västervik

 1. Instaology skriver:

  A&E är alltid goda vänner som delar på allt och sjunger We shall over come om de råkar bli oense om något (men det blir de ju aldrig).
  Nä.
  Visst, de har jätteroligt tillsammans, men de kan också bråka så man blir mörkrädd. Och ofta om ingenting! ”Varför tittar du ut genom mitt fönster?!” (när vi sitter i bilen) och så är värsta diskussionen igång som ofta slutar med att någon ”gör illa sig” och storgråter.
  Och att köpa en glass eller en liten present, i förebyggande syfte, är dömt att misslyckas.
  Det är nog bara att gilla läget och försöka se det som vanligt familjeliv och att de förmodligen lär sig något under sina fighter.

  Har bara inte kommit på vad…

  PS. Själv blir jag rosenrasande och skriker ofta tillbaka till dem ”Men så där kan ni ju inte hålla på!!” eller klassikern ”Om ni inte slutar så blir det ingen glass!” (Jag lär mig uppenbarligen ingenting av good parenting.) ”Ligg steget före och avled deras uppmärksamhet ” surrar i mitt huvud, men det blir oftast bara en tanke.

  Mysiga sommarbilder! Du får verkligen till solnedgångarna. 🙂 Dessutom blev jag sugen på att åka till Västervik och äta nystekt firre!

  • A-mamman skriver:

   Tack Ulrika! Igår ville jag anmäla mig till någon föräldrakurs. Negativ spiral blir det lätt och skäll och hot och straff – nej fy. Just i detta nu bråkar de om pappas telefon istället för att borsta tänderna. Suck. Åk hot vet ja, så himla mysigt! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s