Funderingar

Milen igår var den långsammaste jag gjort, till och med på egen hand i vintras sprang jag snabbare, minst en minut. Men ok, denna var backigare och jag kände mig rätt så slut, men eftersom min löpkamrat hade koll på klockan och sa att vi höll ett jämnt tempo (snabbare än vad min app visar) så hade jag ändå hoppats på lite bättre tid. Det spelar ingen roll egentligen men när man ser hur sakta det gick i början, när man var pigg och inte hade uppför, blir man ju lite fundersam. Nåja, intervaller ska väl göra susen i sommar.

Hur jag inte ser ut när jag springer

Vi har ett lite större problem än så i veckan, nämligen att i princip alla 12 inbjudna till stora A’s kalas på lördag har tackat nej – de är bortresta. Vi har ju alltid haft kalas på eller nära hans födelsedag och även om någon faller bort så har uppslutningen varit helt ok. Men nu, när han dessutom bjudit några nya bekantskaper från skolan, så ser det inte så bra ut inför kalaset. Och jag tycker så synd om honom! Han har räknat dagarna i säkert ett halvår och många gäster skulle ju betyda kul lek och många paket.

Ett alternativ är att ställa in kalaset och flytta det mot skolstarten, men vi avvaktar lite då sista svarsdag är idag och åtminstone två stycken ännu inte hört av sig. Men det är tydligt att de flesta barn inte är hemma och går på dagis eller fritids denna vecka, de var bara 3 stycken från hans klass på plats igår.

Nåväl, det är bara ett par dagar kvar med vardag nu och vi hoppas kunna ge honom en bra 7-årsdag, med eller utan kalas. På kvällen kommer i alla fall lillkusen och lite annan familj på besök och på söndag ska vi träffa stora kusinerna i min systers familj. Och sedan har vi semester!

5 tankar om “Funderingar

  1. Inger skriver:

    Åh, jag förstår att mammahjärtat värker, hoppas att uppslutningen blir bra till slut<3

  2. ellesbazar skriver:

    Åh nej! Ja min yngste pratade om sitt kalas i ett år. Han fyllde 7 i juni. Det blir nog en bra dag även om ni bestämmer för att skjuta upp kalaset. Det är tyvärr så ofta när man fyller år på sommaren. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s