Träning, mossa och murgröna

Jag läser tips till dem som ska försöka springa milen under en timme. Ett av tipsen är att utmana sig själv med t ex intervallträning, man måste ut ur sin bekvämlighetszon. Ha – där har vi mitt problem!

Jag vill att det ska kännas bra att springa. Bra för mig är lätt. Alltså inga tunga ben eller blodsmak i munnen. Visst går en del pass tyngre, ibland för att jag springer aningen snabbare, men blir det riktigt jobbigt så tycker jag inte att det är kul längre. Ändå bör jag inte ha några problem med att springa en mil på en timme, så lite har jag fått betalt av min envisa, lågintesiva träning.

Så här får det gärna se ut där man joggar, eller hur?

Foto från bloggen Var Dag Ett Äventyr

När vi senast var vid stugan så var en del av min joggingtur som ett besök in i John Bauers värld. Det var grön, mjuk mossa mellan tallar och granar, orört och tyst med solstrålar som nådde ner mellan grenarna. Så himla vackert! Jag älskar skog. Och mossa.

Är man en skogsmulle så kan man hitta den här vyn i centrala San Fransisco:

Jag tror minsann att jag älskar murgröna också. Det är vackert i naturen, trädgården, krukan, på bordet eller på paket. Går att smycka med nästan överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s