Bra dag med nya kameran

Idag har vi varit ute en stund i tövädret, lekt och lunchat hos våra vänner och sedan fick jag en egen stund i en butiksgalleria! Tror ni jag gick loss på kläder eller skor? Nej, jag hamstrade vackra pappersark och några paketsnören. Så att jag kan göra riktigt fina kort och presenter hela 2013 – ålderskris som tar sig uttryck i pyssel? Hos våra vänner satt jag dessutom och bläddrade i en av Leilas böcker och utbrast saker som ”Vilken underbart vacker tårta” och ”Titta här, är inte kakorna som små konstverk?”. Medelådern närmar sig verkligen.

Kameran har hängt med en del under dagen och jag försöker testa mig fram lite. Här kommer några bilder, på bl a barn och papper.

GubbeSnöboll

Paper

Candle

Sista bilden är ett par nyköpta ljusstakar från Granit. Väldigt enkla och snygga tycker jag, finns i samma stil för värmeljus och blockljus.

Bilderna blir inte lika skarpa och fina här (tips från andra bloggare?) som i kamerans display, men den känns väldigt mycket bättre än den gamla, framför allt när det gäller ljuset. Finast blir det utan blixt men då är skärpan svårare. Säkrast när icke rörliga mål ska fotas…

Tavla

Phant

5 tankar om “Bra dag med nya kameran

 1. Fia Fit skriver:

  Ha ha hög igenkänning på ditt inlägg. Jag dissar ofast också kläder och skor och gillar faktiskt mest att kolla på plantor och växter på Ulriksdal på våren, sommaren och hösten :-)- det gjorde jag inte för fem år sedan kan nämnas 😉

 2. lindaveh skriver:

  Då blev jag nog ”tant” tidigt då även jag mest kikar på papper, blommor och dylikt 🙂 Försökte mig på lite klädköp på mellandagsrean idag men ett smockat köpcentrum och stor barnvagn var ingen hit… E fick nya kläder iaf.

  Bilderna ser jättefina ut, kul med ny kamera! Ang skärpan, tar på ”original”-storleken när du lägger in dem? Enda jag kan komma på… De ser dock skarpa ut.

 3. Ulrika skriver:

  Kära tantvänner, skönt att jag inte är ensam 🙂 Dock brukar jag gilla att shoppa kläder, men det har ju hänt att man iställer för nya brallor kommer hem med en Mumintröja i storlek 80.

 4. Min första kik här inne, tack för titten! Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s